Meewerkstage in Solvency Reporting

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

De afdeling Reporting is binnen Finance verantwoordelijk voor de geconsolideerde regulatory reporting aan DNB en ECB (inclusief Basel III).

Je werk

Wij zoeken een gemotiveerde en initiatiefrijke stagair die Basel III rapportage team versterkt door operationeel mee te draaien in de maandelijkse Basel III rapportage en validatie proces en mogelijke verbetering adviseert en aanbrengt. In deze rol kun je dus veel leren over hoe de Basel III externe rapportage wordt verzorgd en heb je de kans je kwaliteiten te tonen door je advies te geven om processen te optimaliseren.

Je werkomgeving

De afdeling Solvency Reporting is binnen Finance verantwoordelijk voor de geconsolideerde regulatory reporting aan DNB en ECB. De afdeling Solvency Reporting is volop in beweging als gevolg van nieuw te implementeren regelgeving. Naast onze belangrijkste afnemers DNB en ECB hebben wij veel contact met verschillende interne klanten zoals Risk, ALM en de business lines. Tevens is er veelvuldig contact met onze data leveranciers in binnen- en buitenland. Uiteraard  werken we ook  nauw samen met onze externe auditors, DNB en de NVB. Voor ons Basel III team zijn we op zoek naar versterking. Het Basel III team is een erg gedreven en resultaatgericht team.

Je profiel

We bieden je veel kansen en stellen ook heldere eisen. Check of je aan de hierboven beschreven profiel bij Solvency Reporting voldoet:- (Afgeronde) HBO/WO-opleiding in de richting Finance/Economie- Ervaring met MS Excel en Access- Goede kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Basel III- Communicatief vaardig. Je weet op sensitieve wijze de business te challengen op Basel III vraagstukken- Nieuwsgierig, analytisch en zoekt altijd naar een pragmatische oplossing- Je bent gewend om oplossingsgericht te werken volgens vooraf overeengekomen tijdslijnen en kwaliteitseisen. 

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Ankur Lal, Manager Solvency Reporting, ankur.lal@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages