Stage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson Rotterdam

Organisatie
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Je wilt de private bankers assisteren en al gaandewijs ervaring opdoen in de wereld van Private Banking.Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Vertel jouw verhaal! We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jij zorgt dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden, door hen te ondersteunen in diverse werkzaamheden. Want: onze klanten en hun belangen staan altijd centraal. Jouw dag? Je bent bezig met het onderhouden van het relatiebeheer. Hierbij is het fijn als je affiniteit hebt met compliance, maar anders leer je dit ook tijdens je stage. Je faciliteert de effectiviteit van onze dienstverlening en hebt intensief contact met verschillende collega’s. 

Je werkomgeving

Je gaat werken in Rotterdam samen met enthousiaste collega’s. De stage start in principe in januari/februari 2017, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je profiel

Je wil werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen. 

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen;
 • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten;
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive;
 • Kennis van Excel is een pré;
 • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding;
 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen;
 • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten;
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive;
 • Kennis van Excel is een pré;
 • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding;
 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.
 • We bieden

  Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding. 

  Interesse?

  Ben je geïntereseerd? Richt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV, aan Kelly de Bruin. Haar e-mail is: Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Telefoon: 076-5278169. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.  

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

  Locatie: Rotterdam

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding:

  Meer stages