Stage Beleidcentrum Beleggen ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Je loopt met een Product Manager in één of meerdere projecten mee en krijgt hierin je eigen verantwoordelijkheden. Dit doe je in een team van professionals. Verder heb je interesse in beleggen en financiële markten en wilt hier meer over leren.

Je werk

Het Beleidcentrum is verantwoordelijk voor het generieke beleid en de strategie op het gebied van beleggen, zoals de ontwikkeling van productconcepten en het assortimentsbeleid. Hiervoor worden actief product- en marktontwikkelingen bijgehouden waaronder de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Je levert een bijdrage in de uitwerking en implementatie van het productbeleid. Productbeleid dat veelal zowel voor Retail als de Private Bank geldt. Een juiste borging en naleving van dit beleid binnen de organisatie is essentieel. Hiernaast levert de afdeling een belangrijke bijdrage in projecten ten behoeve van de uitvoering van de strategie, het beleid en het voldoen aan wet- en regelgeving. Je loopt met een Product Manager in één of meerdere projecten mee en krijgt hierin je eigen verantwoordelijkheden.

Je werkomgeving

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld. Dit doe je in een team van professionals. Je gaat werken op het hoofdkantoor in Amsterdam samen met enthousiaste en gedreven collega’s. De stage biedt je de mogelijkheid om binnen het hoofdkantoor samen te werken met een groot aantal verscheidene afdelingen, waaronder Product Management,  Sales, Marketing, Compliance en Legal.

Je profiel

Je bent in de afrondende fase van je studie en wilt graag werkervaring op doen in de financiële dienstverlening.Je hebt interesse in beleggen en financiële markten en wilt hier meer over leren. Je bent bovendien ondernemend en organisatorisch sterk. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen. Voldoe jij  aan het profiel dat wij voor ogen hebben?* Je hebt interesse in beleggen en financiële markten* Je wilt jezelf ontwikkelen en durft vragen te stellen* Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding bij voorkeur in richting Economie, Bedrijfskunde of Informatica.* Je bent representatief en communiceert gemakkelijk * Je kan goed zelfstandig én in teamverband werken* Je bent nauwkeurig, zelfstandig en enthousiast * Je beschikt over uitstekende MS Excel skills* Je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal  

We bieden

Wij bieden jou een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.  Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.                                                             Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Zeno van Ooijen (076-5279611), zijn email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages