Meewerkstage Business Management Sales & Trading

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Zoek jij een uitdagende stage waarin je de dealingroom van ABN AMRO van verschillende kanten leert kennen? In een dynamische omgeving (de dealingroom van ABN AMRO) ga jij met een gedreven team aan de slag. Bij Business Management werk je aan diverse projecten om de verschillende desks nóg beter te laten presteren. Klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel. 

Je werk

Je werkt samen met collega's uit verschillende teams en leert zo de diverse, internationale wereld van financiële markten kennen. We zoeken een enthousiaste stagiair die het team helpt efficienter te functioneren door handmatige werkzaamheden te automatiseren, bijvoorbeeld met behulp van Python. Verder werk je mee in diverse projecten waarin je de business van CMS goed leert kennen. 

Je werkomgeving

De grote diversiteit aan werkzaamheden stelt jou in staat om snel een volledig beeld, kennis en netwerk te krijgen binnen de dealingroom van ABN AMRO en daarbuiten. Wil je divers, uitdagend en leuk werk? En wil je continu bezig zijn een servicegerichte en kritische aanpak te combineren? Dan ben je hier aan het juiste adres!  

Je profiel

Wij zoeken iemand die beschikt over uitstekende analytische vaardigheden waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Iemand die zelfstandig werkt, niet bang is om initiatief te tonen en goed prioriteiten kan stellen. Check je profiel: - Je bent analytisch sterk; - Je volgt een IT-gerelateerde studie, en/of hebt ervaring met programmeren;- Je werkt nauwkeurig en zelfstandig; - Je kunt goed plannen en prioriteren; - Je kijkt er naar uit om in korte tijd veel te leren in een uitdagende omgeving; - Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift; - Je bent beschikbaar voor een preriode van minstens vijf maanden. 

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om wat je ABN AMRO te bieden hebt, maar ook om jezelf te ontwikkelen tot een professional en jouw persoonlijke leerdoelen te behalen. Ontwikkeling staat binnen ABN AMRO hoog op de agenda. De mensen om je heen geven je meer dan voldoende feedback, waarmee je snel betere inzichten kunt krijgen in je sterktes en interesses.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Aukje Hilderink, CMS Business Management: aukje.hilderink@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages