Communicatie en Marketing Stage bij ABN AMRO

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Werken bij ABN AMRO Chief Architect & Data Management geeft je de mogelijkheid om in een relatief korte tijd alle onderdelen van ABN AMRO voorbij te zien komen. De focus van deze afdeling is namelijk bank-breed waardoor je een goed inzicht krijgt wat de core business is van de diverse onderdelen. Je gaat je bezig houden met communicatie richting de gehele bank, een unieke mogelijkheid dus! Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!  De start van de stage is zo spoedig mogelijk, dus reageer zo spoedig mogelijk.

Je werk

Je zult je bezig gaan houden met “Awareness” vergroten over het onderwerp Data Quality. Je krijgt een bepalende rol in het opzetten van communicatiemiddelen, die worden gemaakt om bij de diverse onderdelen in te zetten. Je zult veel van de bank gaan zien en de mogelijkheid krijgen om zo een goed beeld te krijgen wat voor mogelijkheden ABN AMRO wellicht in de toekomst voor jou biedt. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een klein projectteam. Als je een kans ziet, krijg je de vrijheid om deze te pakken. De vraag die wij je willen laten beantwoorden is: hoe gaan wij er samen voor zorgen dat anderen betrokken raken bij onze onderwerpen in de dynamiek van alledag.

Je werkomgeving

Chief Architect & Data Management (CADM), waar je stage zal plaatsvinden, is een soort van verkeerstoren van waaruit alles op architectuur- en data management-gebied centraal wordt geleid. Bewust hoog in de organisatie gepositioneerd, voor een goed overzicht. De focus van deze afdeling is bank-breed en dus niet gelimiteerd tot Nederland. De sfeer op deze afdeling is open, informeel, en de medewerkers zijn divers qua leeftijden en achtergrond. Samen met de beste mensen die de bank en de markt te bieden hebben, krijg je een unieke kans. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen en daar kan jij bij helpen! 

Je profiel

Ben jij een initiatiefrijk en ambitieus talent die CADM verder wil helpen in het continue verbeteren op het gebied stakeholders en helder communiceren? Check je profielWij zoeken; 

 •  Een HBO/WO student in de tweede helft van zijn/haar studie, die werk ervaring op wil doen in een dynamische omgeving van de bank 
 •  Iemand met een marketingachtergrond en een natuurlijke nieuwsgierigheid
 •  Je bent proactief en iemand met goede communicatieve vaardigheden 
 •  Uitgebreide kennis PowerPoint en andere visuele hulpmiddelen
 •  Een HBO/WO student in de tweede helft van zijn/haar studie, die werk ervaring op wil doen in een dynamische omgeving van de bank 
 •  Iemand met een marketingachtergrond en een natuurlijke nieuwsgierigheid
 •  Je bent proactief en iemand met goede communicatieve vaardigheden 
 •  Uitgebreide kennis PowerPoint en andere visuele hulpmiddelen
 • We bieden

  Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.  Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.  

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Wilco Nendels, Data Quality Advisor: [06 42 72 81 69] [wilco.nendels@nl.abnamro.com]. We maken graag kennis met je.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

  Locatie: Amsterdam

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding:

  Meer stages

  Stages