Support stage bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Met jouw expertise ondersteun jij de afdeling Sales Management en maak je kennis met de wereld van Private Banking!Sales Management is een afdeling die de spil vormt tussen de kantoren en het hoofdkantoor van ABN AMRO MeesPierson. Je houdt je voornamelijk bezig met administratieve werkzaamheden en het toepassen van Excel-vaardigheden komt in deze stage goed tot zijn recht.

Je werk

Sinds 2014 ondersteunt de afdeling Support de afdeling Sales Management door middel van het uit handen nemen van een aantal administratieve werkzaamheden. Daarnaast voorzien zij de kantoren proactief van informatie door middel het opstellen van de Weekmail. De focus van afdeling Support ligt op interne communicatie en het ondersteuning van zowel de afdeling Sales Management als de kantoren van ABN AMRO MeesPierson. Verder begeleid je centrale acties en stel je landelijke en lokale (management) rapportages op.                         Je komt te werken op de afdeling Sales Management in Amsterdam. Een afdeling waar hard werken en plezier hand in hand gaan.  Samen met 2 collega's vorm je het Office team van Sales Management. De aanvang van deze stage is per direct, voor een periode van 5 à 6 maanden.

Je werkomgeving

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Je profiel

Je bent een enthousiaste en zelfstandige student en hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen tijdens je stage. Sociaal en communicatief vaardig als je bent, leg je snel contact met diverse collega's en ben je een klantgericht aanspreekpunt. Je bent gedreven, hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en weet goed het overzicht te behouden.                                                Check je profiel:- MBO/HBO werk- en denkniveau;- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;- Goede kennis van Excel is een pré;- Je bent leergierig, werkt nauwkeurig en hebt een proactieve instelling;- Je bent communicatief vaardig en samenwerkingsgericht;- Je bent ten minste 4 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt , de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Wij bieden jou een mooie stage waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop de ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Interesse?

Richt je sollicitatiebrief met motivatie en CV aanStagecoördinator Audrie Fransen, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.Telefoon: 030-2327548.www.abnamromeespierson.nlJe kunt ons ook vinden op Social Media:Facebook: www.facebook.com/stagebureauaampTwitter: www.twitter.com/stagebureauaamplInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.comwww.abnamromeespierson.nlwww.facebook.com/stagebureauaampwww.twitter.com/stagebureauaamp

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages