Stagiair online video

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Nader te bepalen
Deze stage is niet meer vacant
Hoe ziet je werk eruit?

Bij ABN AMRO TV realiseer je interne en externe videoproducties voor ABN AMRO. Je helpt je collega's bij het adviseren van interne klanten, het produceren en distribueren van video en animatie. Je begeleidt het productieproces in samenwerking met externe leveranciers en je pakt werkzaamheden op tbv wijzigingen van videomateriaal. Daarnaast help je bij de distributie van de videocontent via online en en offline kanalen, social media w.o. ons eigen You Tube kanaal, eigen websites, websites van derden en via Narrow Casting. Daarnaast maak je deel uit van een jonge en enthousiaste afdeling Internet & Directe Media.

Wie ben jij?

* Kennis op HBO/WO niveau van communicatie en/of marketing, het liefst met specialisatie in online media en video.  
* Kennis van redigeren en ontwikkelen van communicatievormen zoals video, contentpublicaties en informatieontsluiting. 
* Interesse in de werking van online kanalen zoals You Tube, Facebook etc., optimaliseren van SEO, webstatistieken en video-bewerkingsprogramma's. 
* Goede communicatieve vaardigheden. 
* Samenwerkingsgericht, oplossingsgericht en creatief.

Wie zijn wij?

De stagefunctie is gesitueerd binnen de subafdeling Internet & Directe Media, die deel uitmaakt van de afdeling Marketing Communicatie van Communications & Sustainability. De afdeling Internet & Directe Media is verantwoordelijk voor het centrale internetbeleid, de ontwikkeling van en de redactie van de website abnamro.com. Daarnaast is Internet & Directe Media verantwoordelijk voor het produceren en distribueren van content en videomaterialen voor zowel externe als interne klanten (AA TV). Dit alles met het doel het merk ABN AMRO krachtig en consistent in de markt te zetten. Jaarlijks worden o.a. tientallen zeer diverse videoproducties gerealiseerd.

Wat bieden wij je?

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.

Solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Wendy Wingelaar, wendy.wingelaar@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Nader te bepalen

Meer stages