Finno | Werken bij

Fairlane is een headhunterskantoor in Amsterdam. Marktleider in het bemiddelen van management en strategy consultants. Een bedrijf dat al jaren vooroploopt in dat segment (vraag maar na) en werkt voor de meest toonaangevende (internationale) klanten. Gesprekspartners met veel invloed in het Nederlandse bedrijfsleven. Spannende projecten op hoog niveau. Ook helpen we bedrijven als Shell, Philips, ASML, ING, ABN AMRO, Essent met het opbouwen van interne consultancyafdelingen. Zeer exclusief en een hoge mate van vertrouwen en discretie.

Het is een uitstekend moment om ons team te versterken dat al 15 jaar management consultants bemiddelt. Alle voordelen van werken voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers binnen de context van een klein en professioneel bureau. Niet alleen zijn we trots op wat we doen, we hebben plezier! Jouw creativiteit en energie kunnen we goed gebruiken.

We zijn continu geïnteresseerd om in contact te komen met ervaren headhunters, maar ook met jonge mensen die ons vak willen leren.

Een carrière bij Fairlane verloopt anders dan bij grote bureaus. De nadruk ligt meer op ondernemen dan leidinggeven. Vanuit Fairlane ontstaan regelmatig nieuwe bedrijven die worden opgestart door mensen die zich bewezen hebben.

Bij Fairlane werken we niet met processen, maar met guiding principles. Spelregels. Als consultant kun je echt prima zelf inschatten wat je in bepaalde situaties het beste kunt doen. Als je je maar aan die regels houdt. Die overigens bijzonder veel ruimte bieden. Veel meer dan ouderwetse procesbeschrijvingen. We vertellen je er graag over. En als jij je ook kunt vinden in deze principes ben je van harte welkom om ons team te versterken!