Centric

Adres- en contactgegevens van Centric. Neem contact op met Centric via telefoon of email.
Centric - Contact | Banken.nl

Centric | Contact

Adresgegevens:
Centric Financial Solutions & Services
Louis Braillelaan 6
2719 EJ Zoetermeer

Contactgegevens:
Email: info@centric.eu
Telefoon: +31 79 368 31 00

Centric - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Centric: een overzicht van Centric nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Centric | Banken.nl

Centric

Centric biedt IT Outsourcing, Business Process Outsourcing (BPO), Software Solutions en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten in de financiële sector zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met processen bij financiële instellingen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Centric - Connect, Engage, Succeed

Geschiedenis
In 1992 start Gerard Sanderink, een nuchtere ondernemer uit Twente, de Sanderink Groep, de voorloper van het huidige Centric. Dankzij autonome groei en een strategisch acquisitiebeleid is Centric uitgegroeid tot een Europese dienstverlener van formaat.

Tien jaar na de oprichting zette Centric de eerste stappen over de grens. Eerst in België, later ook in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië. Ook verbreedden de activiteiten zich en inmiddels biedt Centric naast IT-producten en -diensten, nu ook business process outsourcing en staffing services. Sinds november 2013 worden alle Centric-activiteiten voortgezet onder de vlag van een nieuw Centric-merk.

Momenteel heeft Centric 5.000 werknemers en een omzet van ruim €494 miljoen (FY14).

The power of peoplecentricity
Mensen staan bij Centric voorop. Onze 5.000 medewerkers vormen samen een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Bij Centric krijgen mensen de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Om steeds te worden uitgedaagd, zodat zij zich blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Zo vormen mensen de meerwaarde van onze organisatie. Klanten zien die terug in vernieuwende oplossingen voor de uitdagingen van nu en in de toekomst.

Bedrijfsinformatie van Centric: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Centric.
Centric - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Centric | Bedrijfsinformatie

Centric Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Centric op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Centric - Social Media | Banken.nl

Centric | Social Media

Centric Nederland

Werken bij Centric: Kom meer te weten over een carrière bij Centric en ontdek hoe het is om voor Centric te werken.
Centric - Werken bij | Banken.nl

Centric | Werken bij

Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric’ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity’ en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Centric - Connect, Engage, Succeed

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren, zorgen ervoor dat Centric’ers zich blijven ontwikkelen!

Centric - Werken bij | Banken.nl

Centric |