ABN AMRO opnieuw favoriet onder Nederlandse managers

30 oktober 2015 Banken..nl

Dit jaar werd voor de dertiende keer het jaarlijkse MT Finance onderzoek van het blad Management Team gehouden. Uit het onderzoek van dit jaar, onder 498 managers, blijkt dat ABN AMRO, Deloitte, Exact, Centraal Beheer Achmea en Nationale-Nederlanden de meeste aanbevelingen krijgen. Volgens MT heeft het imago van de Rabobank (opnieuw) een deuk opgelopen, alhoewel het wel de favoriete bank is als het gaat om het aantrekken van financiering. ABN AMRO krijgt het grootste totaal aantal aanbevelingen in 6 disciplines. ING kwam dit jaar als beste uit de bus in twee categorieën.

ABN AMRO opnieuw favoriet
Bij Nederlandse managers heeft ABN AMRO opnieuw van alle banken het beste imago. Van het slechte imago van ABN AMRO na de nationalisatie van de bank is weinig sprake meer. In 2010 en 2011 stond ABN AMRO in geen enkele discipline op nummer 1, terwijl dit bank dit jaar het grootste totaal aantal aanbevelingen krijgt in disciplines: Asset Management, Cash Management, Corporate Finance, Credit Management & Factoring, Private Banking & Wealth Management en Risk Management.

MT Finace - De beste financiele dienstverleners

Rabobank is nummer 1 in de categorie ‘Financiering’, overigens voor veel bedrijven wel een van de belangrijkste categorieën, aldus MT. ING scoort als favoriete dienstverlener in de categorieën ‘Private Equity’ en ‘Equipment Lease’.

Nieuws

×

Meer nieuws over