Clear2Pay wint SEPA opdracht bij Delta Lloyd Group

01 februari 2012 Consultancy.nl

Clear2Pay, een adviesbureau gespecialiseerd in betalingen, heeft een groot SEPA- en betalingsproject gewonnen bij Delta Lloyd Group. Het nicheadviesbureau kondigde aan dat de financiële organisatie Clear2Pay heeft ingehuurd om zijn Corporate Payment Hub SEPA oplossing te implementeren. De oplossing zal onderdeel zijn van het hart van Delta Lloyds nieuwe centrale betalingsinfrastructuur. De nieuwe Central Payment Facility zal alle afdelingen van Delta Lloyd bedienen en functioneert als een multilabel-, multibank- en multirisico-carrier. Het project zal halverwege 2012 van start gaan.

De SOA-technologie zal de verschillende business units van Delta Lloyds de mogelijkheid geven om autonoom te opereren met betrekking tot processen en klantendata. Niettemin zullen de units gebruikmaken van dezelfde efficiënte betalingsinfrastructuur en gecentraliseerde dataopslag.

Peter Heemskerk, IT director bij Delta Lloyd, zei: “Clear2Pays oplossing geeft ons het beste van twee werelden: optimalisatie en operationele efficiëntie, maar ook flexibiliteit waar we dat nodig hebben. De nu al significante en snelgroeiende marktaanwezigheid van de Corporate Payment Hub geeft ons het zelfvertrouwen om deze stap te maken naar volledige SEPA-compliance met Clear2Pays technologie.”

Jeroen Faas, vicepresident Sales van Clear2Pay Nederland, voegde daaraan toe: “We zijn er trots op dat we met zo’n prestigieuze en vooruitkijkende cliënt als Delta Lloyd samenwerken. Zij maakten de strategische beslissing de SEPA-markt te gebruiken als een dwingend initiatief om één enkele betalingsinfrastructuur, die alle betalingen en vorderingen regelt, voor de groep te implementeren. Zo is Delta Lloyd een van de eerste klanten binnen het bedrijfsdomein die gebruikmaakt van de SEPA Extended Edition-module, bovenop de standaard Corporate Payment Hub-service.”

Nieuws

×