ABN AMRO blijft partner van Krajicek Foundation

24 oktober 2014 916

ABN AMRO verlengt het hoofdsponsorschap van de Richard Krajicek Foundation tot en met 2016. Richard Krajicek heeft zijn Foundation opgericht na zijn huldiging als Wimbledon kampioen. Inmiddels bestaat de Krajicek Foundation alweer ruim zeventien jaar. Ernst Boekhorst (Hoofd Sponsoring & Events en Directeur ABN AMRO Foundation), Joris Hermsen (Sponsor Manager ABN AMRO) en Richard Krajicek hebben de nieuwe sponsorovereenkomst ondertekend.

ABN AMRO continueert partnership met Richard Krajicek Foundation

Playgrounds

“Met sporten kun je niet vroeg genoeg beginnen”. Oud-tennisser Richard Krajicek zet zich met grote bevlogenheid in om, specifiek in aandachtswijken, multifunctionele playgrounds te realiseren waar ieder kind uit de buurt de mogelijkheid krijgt om dicht bij huis te sporten. Onlangs is playground 106 in gebruik genomen. ABN AMRO voelt zich verbonden met het gedachtegoed van de Krajicek Foundation. “De Richard Krajicek Foundation helpt kinderen om hun talenten, zowel binnen als buiten het playground, te ontdekken en ontwikkelen. We zijn verheugd dat we daar als ABN AMRO een bijdrage aan kunnen leveren”, aldus Boekhorst.

Scholarships

ABN AMRO ondersteunt onder andere het Scholarship-programma van de Krajicek Foundation, waarmee jongeren een scholarship krijgen om hun opleiding te financieren. In ruil daarvoor organiseren zij honderd uur sport – en spelactiviteiten op de playground bij hen in de buurt. Op deze manier heeft de Krajicek Foundation de afgelopen jaren al meer dan 70.000 uur extra sport – en spelbegeleiding op de playgrounds kunnen realiseren. ABN AMRO ondersteunt deze scholarshippers door het verstrekken van een studiebeurs, maar ook door het leveren van medewerkers van de bank, die als coach van de scholarshippers kunnen werken.

Nieuws

×