Belgische Kathleen Steel treedt toe tot RvC van NIBC

10 september 2014 950

Kathleen Steel is in augustus benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van NIBC voor een periode van vier jaar. Steel is de tweede vrouw in de RvC van de Haagse Bank. In totaal heeft de RvC nu 9 leden.

Kathleen Steel

Kathleen Steel komt uit België en heeft een achtergrond in het bank- en verzekeringswezen met veel bestuurlijke ervaring. Zo is ze onder andere bestuurder bij Fidea Verzekeringen, Flanders Investment & Trade en bij het Brussels Philharmonic. Voorheen was zij hoofd Corporate Communications bij Ageas en Chief Marketing Officer en lid van het Retail Management Committee bij Fortis Bank. Steel heeft een PhD in economie behaald aan de universiteit van Gent.

Belgische Kathleen Steel treedt toe tot RvC van NIBC

Wim van den Goorbergh, voorzitter van de Raad van Commissarissen van NIBC

"De ervaring van Kathleen zal van grote toegevoegde waarde zijn voor NIBC's Raad van Commissarissen. Haar ervaring in de bancaire en financiële sector omvat een breed spectrum van disciplines. Haar komst betekent ook een versterking van de diversiteit van ons team".

Paulus de Wilt, Chief Executive Officer van NIBC
"We zullen veel profijt hebben van haar deskundigheid, professionele vaardigheden en management capaciteiten. 22% van onze leden van de Raad van Commissarissen zijn nu vrouw en we hebben vijf verschillende nationaliteiten binnen de Raad. Dit past bij onze ambitie voor meer diversiteit binnen onze organisatie".

Nieuws

×

Meer nieuws over