Staalbankiers bedient private bank klanten GE Artesia Bank

31 januari 2013 Banken

Private Bank Staalbankiers gaat haar diensten leveren aan  de private bank klanten van GE Artesia Bank. Beide banken hebben hierover een overeenstemming bereikt.  Aanleiding hiervoor is de strategische heroriëntatie van GE Artesia Bank en de daaruit voortvloeiende keuze zich uit de private banking dienstverlening terug te trekken. Staalbankiers zal in de komende periode een begin maken met het kennismaken met klanten van GE Artesia Bank en streeft ernaar in de eerste helft van 2013 alle klanten te hebben benaderd.

Staalbankiers

Directievoorzitter Pierre Huurman van Staalbankiers: “Staalbankiers zal zich de komende tijd
ten volle inzetten om de dienstverlening aan onze bestaande en nieuwe cliënten op het hoge niveau te houden zoals van Staalbankiers mag worden verwacht. De komende periode gaan wij in gesprek met cliënten van GE Artesia Bank om te luisteren naar hun wensen en doelstellingen om deze op een zo goed mogelijke wijze in te vullen. Staalbankiers streeft naar
lange termijn relaties met haar cliënten. Ons hoge en persoonlijke niveau van dienstverlening is wat Staalbankiers daarbij onderscheidend maakt."

GE Artesia Bank

Steven Prins, directievoorzitter van GE Artesia Bank: “Wij hebben besloten ons te heroriënteren op handels- en werkkapitaalfinanciering. Deze wijziging brengt met zich mee dat we ons zullen terugtrekken uit de Private Banking markt. Wij denken dat Staalbankiers een goed alternatief voor een aantal van onze private banking klanten kan zijn en zullen – met instemming van de klant – hen introduceren bij Staalbankiers.” GE Artesia Bank is een Nederlandse handelsbank en onderdeel van GE Capital Group.

Nieuws

×