Meet & greet Welten voor financiële talenten

09 mei 2018 Banken.nl

Op dinsdag 29 mei houdt financieel detacheerder en opleider Welten twee meet & greets in Utrecht. Hier kunnen recent afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een traineeship binnen de financiële dienstverlening kennismaken met Welten en de mogelijkheden die het bedrijf biedt aan young professionals.

Het in Vessem – nabij Eindhoven – gevestigde Welten helpt financieel dienstverleners effectief om te gaan met de uitdagende omstandigheden binnen de hedendaagse sector – die blijvend wordt geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, en waarin (technologische) veranderingen elkaar almaar sneller lijken op te volgen. Klanten van het bedrijf kunnen daarbij kiezen voor diverse samenwerkingsvormen, zoals detachering, outsourcing, managed insourcing of een combinatie hiervan.  Via Weltens opleidingsbedrijf – Dukers & Baelemans – worden de capaciteiten van de professionals ontwikkeld om te zorgen dat zij "beslagen ten ijs komen en aan alle vakbekwaamheidseisen voldoen".  

Meet & greet Welten voor financiële talenten

In de zoektocht naar nieuw talent organiseert Welten op 29 mei twee meet & greets, waar recent afgestudeerden met een hbo- of wo-diploma op een informele manier kennis kunnen maken met het bedrijf en zijn traineeship-programma. De sessies beginnen met een ontvangst en een korte introductie van de organisatie. Hierna volgt een interactieve workshop met het thema 'Happiness @ Work: ambities!'. Tijdens deze workshop helpt Welten de young professionals bij het formuleren en realiseren van hun ambities. Vervolgens kunnen de deelnemers aan de dag speeddaten met managers, waarna het evenement wordt afgesloten met een borrel.

Geïnteresseerden in de meet & greets – die op dinsdag 29 mei worden gehouden in O-plek, gevestigd op Weerdsingel WZ 8 in Utrecht – kunnen tot 23 mei hun contactgegevens en curriculum vitae of een link naar hun LinkedIn-pagina sturen naar recruitment@welten.eu. "We ontmoeten je graag tijdens de Meet & Greet en wie weet sluit je bij een wederzijdse klik de sessie af met een contractaanbod bij Welten!", aldus de detacheerder en opleider. Voor het evenement is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De twee sessies worden gehouden van 9:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 16:30.

Young professionals die nu al meer willen weten over de ontwikkelingsmogelijkheden die Welten ze kan bieden, kunnen hier meer informatie vinden over het traineeship. De Nieuwe Financieel Professional. Ruim een jaar geleden begonnen Lieke Mathijssen en Sabrina Verbaarendse aan dit tweejarige programma. Zij vertelden onlangs over hun eerste maanden als trainee.

Nieuws

×