ABN nog drie jaar sponsor van World Tennis Tournament

15 januari 2014 911

ABN AMRO is ook van 2015 tot en met 2017 de sponsor* van het ABN AMRO World Tennis Tournament. In samenwerking met Ahoy Rotterdam is het sponsorcontract voor drie jaar verlengd. Ook het contract van toernooidirecteur Richard Krajicek is tot en met 2017 verlengd.

ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament wordt van 10 tot en met 16 februari 2014 voor de 41e keer georganiseerd. Het evenement heeft de ATP 500 status binnen de ATP World Tour, waarmee het tot de 25 belangrijkste tennistoernooien ter wereld behoort. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de best bezochte indoor herentennistoernooien van de wereld. Dit jaar nemen zeven spelers uit de top-12 van de wereld deel en behoren alle ingeschreven spelers tot de beste 40 van de wereld.

ABN AMRO WTT

Het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, dat gelijktijdig met het toernooi wordt gehouden in Ahoy Rotterdam, wordt eveneens voor de periode tot en met 2017 gecontinueerd. Esther Vergeer blijft  als toernooidirecteur verbonden. Het toernooi begint op dinsdag en eindigt op zondag en groeit dit jaar naar twaalf spelers. Een samenvatting van de finale is te zien rond de zondaguitzending van het toernooi bij de NOS.

* Sponsoractiviteiten van ABN AMRO in sport:
Tennis: ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament en ABN AMRO World Tennis Tournament
Golf: KLM Open, Deloitte Ladies Open en ABN AMRO Disabled Open

Hockey: Zes hoofdklasseclubs en 55 lokale hockeyverenigingen
Hardlopen: ABN AMRO Marathon Rotterdam, CPC Loop Den Haag en lokale hardloopevenementen
Cricket: Koninklijke Nederlandse Cricket Bond (KNCB)

Nieuws

×

Meer nieuws over