Partnership FIRM24.com en kredietbeoordelaar Graydon

26 november 2013 Consultancy.nl

FIRM24.com – een platform voor zakelijke diensten – heeft een samenwerkingsverband afgesloten met OpenCompanies van kredietbeoordelaar Graydon. Met de partnership kunnen klanten van FIRM24.com kosteloos gebruik maken van de kredietbeoordelingen in de database van OpenCompanies.

FIRM24.com is eerder dit jaar gelanceerd door voormalig adviseurs van Big 4 kantoren. Het digitaal platform biedt ondernemers zakelijke ondersteuning tegen vaste prijzen, waaronder juridische, notariële, administratieve en fiscale diensten. Het platform is in korte tijd snel gegroeid en werkt inmiddels met onder andere ABN Amro, Graydon, Pels Rijcken, Mazars en SGG Group.

Graydon - Firm24 - OpenCompanies

Rick Schmitz, oprichter van FIRM24.com, is verheugd over de samenwerking met OpenCompanies. “De gratis kredietbeoordeling voor gebruikers van FIRM24.com is een welkome toevoeging aan de one-stop-shop gedachte van het platform. Het is evident dat iedere ondernemer vanaf de start van een onderneming notariële, juridische, administratieve en fiscale zaken moet regelen. Denk aan de oprichting van de onderneming, het opstellen van algemene voorwaarden en arbeidscontracten, het doen van belastingaangiften en het openen van een zakelijke rekening. Op FIRM24.com bieden wij dit hele scala aan zakelijke diensten onder één dak voor een vaste prijs”.

Nieuws

×

Meer nieuws over