Carolina Wielinga nieuwe CFRO Rabo Vastgoedgroep

12 november 2013 Consultancy.nl

Rabo Vastgoedgroep* heeft Carolina Wielinga per 1 november 2013 benoemd tot Chief Financial en Risk Officer. Zij volgt Jos van Lange op, die eerder dit jaar werd aangesteld als bestuursvoorzitter van Rabo Vastgoedgroep. Wielinga werkte de afgelopen jaren voor Vion en adviesbureaus Protiviti, KPMG en Arthur Andersen.

Carolina Wielinga (43) is een allround finance executive met 20 jaar werkervaring. Ze heeft uitgebreide ervaring opgedaan met het managen van omvangrijke multidisciplinaire (financiële) projecten bij internationale cliënten. In de afgelopen drie jaar was Wielinga Senior Director Finance bij Vion Food Group.

Voor Vion werkte Wielinga zo’n 15 jaar in de consultancybranche. Tussen 2005 en eind 2010 was ze, samen met Carl Messemaeckers, Managing Director van Protiviti Nederland, een adviesbureau op het gebied van riskmanagement, business consulting en audit. Daarvoor werkte Wielinga zo’n 3 jaar voor KPMG en bijna 10 jaar voor Arthur Andersen.

Carolina Wielinga heeft een Master in Bedrijfskunde behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en een RA in Accountancy aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

“Met Carolina Wielinga heeft Rabo Vastgoedgroep een zeer ervaren en gedreven professional aan het hoofddirectieteam weten toe te voegen” aldus Rabo Vastgoedgroep in een persbericht.

* Rabo Vastgoedgroep is onderdeel van Rabobank en behoort tot een van de grootste vastgoedondernemingen van Europa. Het vastgoedbedrijf omvat vijf bekend merken: Bouwfonds Ontwikkeling, MAB Development, FGH Bank, Bouwfonds REIM en Fondsenbeheer Nederland.

Nieuws

×