Obvion: A&H Finance beste hypotheekadvieskantoor

12 juli 2013 904

Vergelijkingssite Independer heeft het bij Obvion Hypotheken aangesloten kantoor A&H Finance uit Amsterdam de Independer Hypotheekaward 2013 voor Beste Hypotheekkantoor toegekend. Het bedrijf liet tussen juni 2012 en juni 2013 de beste score op basis van prijs-kwaliteitverhouding zien.

In 25 regio’s werden de kantoren met de beste klantbeoordelingen geselecteerd. Om mee te kunnen dingen naar de Hypotheekaward moesten de kantoren over een tijdspanne van ruim een jaar minimaal 13 beoordelingen hebben ontvangen: 8 reviews en 5 kwaliteitschecks.

Obvion - A&H Finance beste hypotheekadvieskantoor

Consumenten konden adviseur en adviesproces via independer.nl en checkuwhypotheekadviseur.nl beoordelen. De kwaliteitscheck is een objectieve meting van het adviesproces op basis van een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Op de site van Independer werden er ruim 51.000 beoordelingen gegeven. Bij het beoordelen van de kantoren spelen een totaal score op reviews en kwaliteitschecks een belangrijke rol. Daarnaast is ook de prijs van de dienstverlening  en het aantal beoordelingen van belang.

Op de site van Obvion zegt Cynthia Tulp, Adjunct- Directeur Marketing, Sales en Communicatie: “We zien, dat consumenten steeds vaker hun ervaringen delen over een hypotheekadvies op onder andere Independer.nl of Advieskeuze.nl. Enerzijds helpt deze kwaliteitsbeoordeling andere consumenten bij het maken van de juiste keuze voor een financieel adviseur. Anderzijds bevestigt deze kwaliteitsbeoordeling, dat Obvion samenwerkt met de juiste kantoren. Deze kantoren zijn in staat consumenten te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en passend advies. Dat is een mooie ontwikkeling en daar zijn we trots op.”

Nieuws

×