Moneyou

Moneyou is een online financiële dienstverlener. Via de website kan je spaarproducten, leningen en hypotheken afnemen. Moneyou is opgericht in 2001 met het online aanbieden van hypotheken, die onze klanten zelf kunnen afsluiten. Moneyou was de eerste in de markt die de consument de mogelijkheid gaf om zelf online een hypotheek af te sluiten. Later werden sparen en lenen toegevoegd aan het productaanbod. In 2017 wordt betalen toegevoegd aan het productaanbod. 

Moneyou is niet alleen te vinden op de Nederlandse markt maar ook in Duitsland, België en Oostenrijk. In deze landen biedt Moneyou spaarproducten aan en in Duitsland worden er naast spaarproducten ook investeringsproducten aangeboden.

Geen gedoe

Moneyou is pionier in geen gedoe-banking. Dit betekent dat we er alles aan doen om onze klanten eenvoudige en begrijpelijke producten aan te bieden, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën. Zo kunnen klanten zelf hun bankzaken regelen en zijn ze niet afhankelijk van anderen, zoals bijvoorbeeld adviseurs.

100% online

Moneyou is 100% online. Dit betekent dat Moneyou geen kantoren heeft en klanten de producten makkelijk online kunnen afnemen. Ook heeft Moneyou de Sparen app ontwikkeld: zo kunnen klanten ook mobiel eenvoudig hun financiën inzien en beheren. 

MoneYou in de prijzen

Met onze kleine organisatie en onze efficiënte manier van werken, houden we de kosten laag en bieden we een scherpe rente. We zijn twee keer beloond met het Gouden Spaarvarken, de prijs voor de best renderende spaarrekening zonder beperkende voorwaarden. En onze annuïteitenhypotheek kreeg in 2016 de maximale beoordeling van vijf sterren van onderzoeksbureau MoneyView in de categorie ‘Prijs’. Daarmee behoort onze Moneyou annuïteitenhypotheek tot een van de meest prijsvriendelijke hypotheken van Nederland.

Dochter van ABN AMRO

Moneyou B.V. is een dochteronderneming van ABN AMRO Bank N.V.. Moneyou  is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten als aangesloten instelling van ABN AMRO Bank N.V.. De spaarproducten van Moneyou vallen onder het Nederlands depositogarantiestelsel. Dit houdt in dat als ABN AMRO Bank N.V. (de aanbieder van de rekeningen) niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen dit stelsel je beschermt tot een maximum bedrag van €100.000,-. Heb je ook tegoeden bij ABN AMRO of ABN AMRO Mees Pierson? Dan worden deze tegoeden voor de berekening van de vergoeding via het depositogarantiestelsel bij elkaar opgeteld.

Moneyou | Nieuws