Traineeship Banking Professional – Amsterdam

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Voor verschillende grote banken in de omgeving van Amsterdam zijn we per direct op zoek naar Starters en Young Professionals voor een Traineeship als Banking Professional! Je ontvangt klanten met een glimlach, staat ze telefonisch en face 2 face te woord en helpt bij de struggles van de dagelijkse bankzaken. Van het openen van een nieuwe rekening tot het sluiten van een reisverzekering, jij weet hier als professional straks alle ins en outs van.

Daarnaast mag je je bezighouden met diverse uitdagende projecten. Daarmee bouw je een goed CV op en ben je van veel toegevoegde waarde voor je klant.

Met jouw frisse blik maak jij hét verschil in de snel veranderende financiële wereld. Juist in deze sector is een groeiende behoefte aan jong talent zoals jij voor een goede band met de klanten. Door het bieden van uitstekende service en het creëren van vertrouwen, stel jij de klant centraal.

Organisatie

De focus ligt op ontwikkeling en dat betekent dus ook jóuw persoonlijke ontwikkeling. Jij als professional en jij als persoon, want dat is waar het om draait bij Octas. Wil jij een veelbelovende start van je carrière? Dan pak jij deze kans natuurlijk met 2 handen aan!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

• Een (bijna) afgeronde HBO-studie;
• Je kunt op kort termijn aan de slag en bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar;
• Woont in de omgeving van Amsterdam.

Aanbod

Wat is ons aanbod aan jou?

Werken via Octas betekent een powerboost voor jouw carrière. Wij zorgen ervoor dat je als Young Professional in de functie van Trainee Banking Professional veel relevante werkervaring opdoet in korte tijd en een sterk netwerk opbouwt! Je kunt je carrière eigenlijk niet beter starten, want er is nog veel meer:

• Vliegende start van je carrière bij dé grootbanken van Nederland;
• Een goed salaris;
• De mogelijkheid tot een jaarcontract;
• Snelle doorgroeimogelijkheden in functie en salaris;
• Reiskostenvergoedingen en pensioenregeling;
• Interne- en externe opleidingen, (WFT) trainingen en persoonlijk begeleiding om je iedere dag een betere professional te maken;
• De mogelijkheid om zelf vakinhoudelijke events te organiseren.

Langs komen?
Tuurlijk! Leuk zelfs! Solliciteren doe je door op onderstaande knop te klikken. Wil je eerst meer weten of iemand spreken over deze vacature van Trainee Banking Professional? Mail of bel dan Geert-Jan, onze Senior Recruiter op 020 – 758 1622 of op g.droge@octas.nl.

Meer over...

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu door op de button 'solliciteren' te klikken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships