CEO Paulus de Wilt kondigt vertrek aan bij NIBC

12 maart 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Chief Executive Officer Paulus de Wilt vertrekt per 31 december 2024 bij NIBC. “Na de bank tien jaar te hebben geleid, geloof ik dat het juiste moment is aangekomen om het stokje over te dragen”, aldus De Wilt.

“Ik ben trots op alles wat we samen hebben bereikt en het voelt dan ook als een natuurlijk overgangspunt”, vervolgt de vertrekkend CEO. “Door de beslissing nu te nemen, heeft de Raad van Commissarissen ruim de tijd om een geschikte opvolger te vinden.”

RvC-voorzitter Dick Sluimers laat weten de beslissing te betreuren, maar wel te accepteren. “We zijn blij dat hij de komende maanden aanblijft als CEO en zal helpen in de zoektocht naar zijn vervanger.”

CEO Paulus de Wilt kondigt vertrek aan bij NIBC

“Onder Paulus’ leiderschap hebben we veranderingen gezien die NIBC hebben gevormd tot de doelgerichte en ondernemende bank die het nu is”, vervolgt Sluimers. “Namens de hele RvC wil ik onze oprechte dank uitspreken voor zijn belangrijke bedragen en leiderschap in de afgelopen tien jaar. Het was een voorrecht om met Paulus samen te werken.”